Raymarine
Fusion
  • p70s_p70Rs
  • Cyclone-PreferredMarine-1
  • AxiomXL-Banner-Models
  • CAM220IP Camera Dome
  • bundle-T70340

Nautische specialisten:

Raymarine levert de apparatuur

Blanken Maritiem Service bouwt het voor u in!

Raymarine is al 80 jaar gespecialiseerd in nautische elektronica en is daar trots op! Ze zijn er op gefocust om onze intuïtieve en robuuste apparatuur te combineren met de nieuwste, beproefde technologieën, zodat ze opgewassen is tegen de vaak harde omstandigheden op zee. De Raymarine apparatuur staat bekend om hun gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Raymarine beschikt over een eigen test laboratorium, waarin producten aan strenge tests worden onderworpen. Ze voeren tril- en schudtesten uit en ook extreme temperatuur- en waterdichtheidstesten, zodat we zeker zijn dat de apparatuur voldoet aan onze eisen en uw verwachtingen.

Daarnaast hebben zij een eigen testboot, de ‘Raymariner’ en een vast, toegewijd team van testvaarders over de hele wereld, die bij elkaar duizenden uren aan praktijkervaringen met ons delen. Hiermee zorgen we dat Raymarine producten voldoen aan hun hoge normen en daarmee ook u niet teleur zullen stellen. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met de apparatuur, dan heeft Raymarine een uitstekende garantie-afhandeling en klantvriendelijke aftersales, goed bereikbaar en hulpvaardig. Raymarine biedt u een wereldwijd servicenetwerk, dus of u nu een wereldreis gaat maken op uw boot, of vaart lekker op de Friese meren, service aan boord is niet onmogelijk ! Raymarine én Blanken Maritiem Service hebben diverse reparatiemogelijkheden voor uw Raymarine apparatuur.

Raymarine heeft alles in hun leveringsprogramma om uw boot van een prachtig, volledig navigatie-systeem te voorzien, van kaartplotter tot stuurautomaat, van windset tot dieptemeter, van radar tot GPS, van kabel tot connector.

Raymarine CashBack-actie 2022

Ook dit jaar mogen wij u, namens Raymarine Benelux de mooi cashback-actie weer aanbieden. Hierbij ontvangt u, na aanschaf van geselecteerde Raymarine apparatuur binnen de actieperiode, een aanzienlijk bedrag terug op uw bankrekening. De actie loopt van 01-12-2022 tot en met 31-03-2023.

2022 Product Group

Wij hebben de kennis en ervaring om dit te leveren, inbouwen en te certificeren. Bij de door ons geleverde installaties maken wij desgewenst een installatie-schema. Wij kunnen en mogen servicewerkzaamheden en garanties van Raymarine apparatuur afhandelen.

techn.tekening