Blanken Maritiem Service is een jacht elektronica bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren, installeren en onderhouden van navigatie-, communicatiemiddelen en aanverwante producten aan boord van pleziervaartuigen. Het werkgebied is hoofdzakelijk Noord Nederland en het bedrijf heeft al zo’n 15 jaar werkervaring in deze branche. Voor verkoop en installatie kunnen klanten terecht op onze locatie aan de Houkesloot te Sneek waar genoeg (gratis) aanmeerplaatsen aanwezig zijn. Vanzelfsprekend kan dit ook in de thuishaven van uw schip, of waar u ligt op het moment dat u onze hulp nodig heeft.

Blanken Maritiem Service is een gecertificeerd bedrijf en erkend installateur in de watersport en werkt dan ook met uitsluitend gerenommeerde leveranciers zoals Raymarine, Simrad, B&G, Lowrance, Garmin, Webasto, Mastervolt, navionics, C-Map, Shipmodul, Fusion en Joyne.

Het bedrijf zorgt voor een goede persoonlijke begeleiding en kan indien nodig een installatietekening bijleveren. Door de jarenlange ervaring is er de nodige kennis in huis om de apparatuur te kunnen programmeren, repareren en te installeren. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom, waar de apparatuur “live” kan worden bekeken. Blanken Maritiem Service is zowel via de weg als het water voor u makkelijk bereikbaar.

Ons team

Maarten Blanken
Eigenaar/installateur

Marjan Pranger
administratie/verkoop

Specialist Navigatie Apparatuur

De ontwikkelingen op dit gebied gaan heel snel en wij houden onze kennis op hoog niveau door het volgen van cursussen en trainingen, door korte lijntjes te houden met de importeurs van Raymarine, Simrad, B&G, Garmin en onze overige merken, door de diverse publicaties en door het plezier in ons werk.

Hierdoor mogen wij dealer c.q. servicedealer zijn van gerenommeerde merken als:

  • Raymarine – Simrad – B&G – Garmin 
  • Navionics – C-Map
  • Mastervolt – Victron – Fusion – Shipmodul

Voor advies, levering, reparatie, programmeren, inbouw en certificering kunt u zowel als particulier of als bedrijf bij ons terecht. Wij helpen u graag, vertel ons uw wensen en wij kunnen aangeven wat de mogelijkheden zijn.

Het team van Blanken Maritiem Service staat voor u klaar!

We zorgen voor het juiste advies, passend bij uw wensen en passend bij de situatie aan boord. We zorgen dat het goed functioneert bij u aan boord, zowel voor nieuwe als voor gerepareerde apparatuur. We zorgen dat alles op een prettige manier voor u wordt geregeld.

NJI voorwaarden

Blanken Maritiem Service is aangesloten bij de Branchevereniging NJI en wij hanteren de door hen opgestelde consumenten- en leveringsvoorwaarden. Wanneer u op onderstaande linkjes klikt, kunt u deze rustig doorlezen.

NJI-Consumentenvoorwaarden-NL PDF
NJI-Leveringsvoorwaarden-NL PDF