Nieuws Blanken Maritiem Service

cashback actie vermelding 2

 

1) Om in aanmerking te komen voor een cashback op uw Raymarine Element-S, AXIOM+™, AXIOM™Pro Serie MFD, Quantum2 radarantenne, stuurautomaatpakket of instrumentenpakket dient u:

  1. a) uw nieuwe actiemodel MFD, radar, stuurautomaatpakket of instrumentenpakket aan te schaffen en uw oude apparatuur in te ruilen binnen de looptijd van deze actie
  2. b) het inruilactieformulier volledig (denk aan IBAN én BIC) in te vullen en te ondertekenen én:
  3. c) het inruilactieformulier op te sturen samen met: a) de originele aanschafnota waaruit blijkt dat de aanschaf van uw nieuwe MFD en/of radar heeft plaatsgevonden binnen de looptijd van deze actie, b) het in te ruilen apparaat en c) bewijs van de online garantie registratie. U profiteert dan tevens van 3 jaar garantie i.p.v. standaard 2 jaar. U ontvangt uw originele aanschafnota retour, wij adviseren u echter om een kopie voor uzelf te bewaren.

2) Het volledig ingevulde inruilactieformulier, de originele aankoopnota, de garantieregistratie en het ingeruilde apparaat samen geven u recht op:

MFD-inruilactie:

€ 100,– na aanschaf Element 9-S

€ 150,– na aanschaf Element 12-S

€ 100,– na aanschaf AXIOM+™ 7 en 7RV modellen

€ 300,– na aanschaf AXIOM+™ 9, 9RV, 9Pro-S en 9Pro-RVX modellen

€ 400,– na aanschaf AXIOM+™ 12, 12RV, 12Pro-S en 12Pro-RVX modellen

€ 500,– na aanschaf AXIOM™ 16XL, 16Pro-S en 16Pro-RVX modellen

€ 100,– na aanschaf Quantum 2 Doppler radome

Stuurautomaat- en instrumenten-inruilactie:

€ 150,– na aanschaf EV-100: Powerpack , Tillerpack  of Wheelpack  of EV-100 zonder drive 

€ 175,– na aanschaf EV-150 Powerpack met of zonder drive

€ 250,– na aanschaf EV-200: Powerpack of Sailpack  incl. drive, of Power of Sail zonder drive

€ 75,– na aanschaf i50 of i60 instrumentpakketten: i50 Log,  i50 Diepte,  i50 Tridata of i60 Wind

Het aantal ingeruilde apparaten kan niet hoger zijn dan het aantal aangeschafte producten, het maximum aantal ingeruilde apparaten voor de MFD inruilactie bedraagt 3 stuks. Het maximaal  aantal ingeruilde apparaten voor de stuurautomaat- en instrumenten inruilactie bedraagt 4 stuks.

Deze actie is enkel van toepassing op de aanschaf van bovengenoemde actieproducten in de periode 1 december 2021 t/m 31 maart 2022. De datum op de aankoopnota is hiervoor bepalend. De uiterste retourdatum van de inruilproducten/claim is 8 april 2022, datum poststempel is hiervoor bepalend. Zendingen na 8 april 2022 worden niet geaccepteerd.

De volledige voorwaarden en het cashback-formulier geven wij u graag mee bij uw bestelling.

uitgesteld

Gorinchem –  Evenementenhal Franklinweg 2

Uitgesteld naar 14-15-16 februari ( onder voorbehoud )

Dé B2B vakbeurs van alle vormen van watersport

De Vakbeurs Watersport is ontstaan als non-profit initiatief om kennisoverdracht te stimuleren en alle in de watersport actieve bedrijven bij elkaar te brengen. Een voor groothandels cruciale timing bij de introductie van nieuwe artikelen voor de aanvang van het seizoen. Een optimaal platform om ook commercieel het maximale uit het directe klantcontact te realiseren. Waar de bestaande internationale vakbeurs voornamelijk ten doel heeft als fabrikant wereldwijde distributiekanalen te ontplooien, is deze beurs volledig gericht om als fabrikant en/of groothandel , de winkels, werven, bootbouwers, zeilmakers en service- en onderhoudsbedrijven te ontmoeten.

Door het laagdrempelige karakter, optimale bereikbaarheid biedt het de bezoeker en de exposant de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier met elkaar in gesprek te komen. Deze beurs is hét netwerk en kennismoment van het jaar, voor ieder bedrijf in de watersportbranche, waarbij geen enkele watersportprofessional mag ontbreken.

LET OP!  DEZE VAKBEURS IS ENKEL TOEGANKELIJK VOOR BEDRIJVEN ACTIEF IN DE WATERSPORT EN BIEDT GEEN TOEGANG AAN PARTICULIEREN

https://vakbeurswatersport.nl/

Vacature
Allround medewerker Installatietechniek en Jachtelektronica
vacature1