Navigatie

Bij navigatie moet u denken aan apparatuur die het u makkelijker kunnen maken om te navigeren. U weet waar u zich met uw schip bevindt en u kunt zien wat er om u heen is en gebeurt.

Door een kaart en GPS antenne aan te sluiten op een multi-functioneel display wordt uw positie weergegeven op de kaart. Zo weet u precies waar u zich bevindt.

Wanneer u  een radar antenne aansluit op een multi-functioneel display, dan geeft de radar ook objecten aan die niet op de kaart staan. Denk hierbij aan andere schepen, boeien die verlegd zijn, groepen vogels en regenbuien.

Zo kunt u ook een AIS ontvanger aansluiten op het multi-functioneel display. Hiermee ziet u andere schepen die een AIS transponder hebben. Als u zelf ook via AIS gezien wilt worden, dan heeft u een AIS transponder nodig. (deze ontvangt anderen maar zendt ook uw gegevens uit)

Wij kunnen samen met u aan boord bekijken, wat de mogelijkheden en kansen zijn. We kunnen bekijken of we de nieuwe apparatuur die u graag zou willen, kunnen inpassen in de bestaande situatie of het bestaande systeem/netwerk aan boord, of dat daar nog aanpassingen in gedaan moeten worden.

Heeft u Raymarine-, Simrad-, Lowrance-, B&G-, Furuno-, Garmin- of nog een geheel ander merk navigatie apparatuur aan boord, en u wilt daar mee verder gaan, dan denken wij voor zover mogelijk in die richting met u mee.

Wilt u een compleet nieuwe installatie, dan laten wij u graag de verschillende mogelijkheden zien. U bent van harte welkom in onze showroom waar wij u de diverse apparatuur kunnen laten zien, waar u kunt proberen en ervaren wat u handig en mooi vindt. Het is en blijft tenslotte uw schip!

We zullen u hierin graag adviseren. Neem gerust contact met ons op!