Wij laten u de juiste koers varen.

Wij verzorgen voor u de installatie en inbouw van navigatie- en communicatiemiddelen aan boord van uw schip. Zoals bijvoorbeeld één of meerdere multifunctionele displays, stuurautomaat, log-, diepte- of wind meter. Installeren van radar, marifonie en AIS behoren ook tot onze mogelijkheden. Daarnaast installeren wij ook ondersteunende elektro systemen voor zaken als verlichting, kachel, 12/24 220 volt boordsystemen en zonnepanelen.

Mocht u internet aan boord willen, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen, met router en antennes, alle mogelijkheden voor u om tijdens uw vaartocht of vakantie lekker weg van alles te zijn , maar toch een beetje contact te kunnen houden.

Wij zorgen voor een goede persoonlijke begeleiding en kunnen, indien gewenst een installatietekening leveren. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf en erkend installateur. U kunt te allen tijde vrijblijvend een offerte opvragen of u kunt direct contact met ons opnemen per mail of telefoon. We gaan graag met u in gesprek, hetzij in onze showroom, hetzij bij u aan boord. We geven u de inspiratie, de mogelijkheden en de onmogelijkheden. En met uw akkoord op de offerte verzorgen wij ook met veel plezier de installatie.

Alle installatiewerkzaamheden kunnen op onze locatie aan de Houkesloot te Sneek worden uitgevoerd, waar wij voldoende (gratis) ligplaats hebben. Vanzelfsprekend kan dit alles ook op locatie in uw thuishaven!

Wij zijn er voor u en helpen u graag verder.

Van Inspiratie Tot Installatie

 

Vraag een offerte aan