BenG 1
De plotters van B&G maken uw tijd op het water gemakkelijker, rustiger en veiliger. Profiteer van uiterst nauwkeurige GPS en de beste weergave van de digitale zeekaarten. Er is een mogelijkheid om een netwerk met radar-, AIS- en wind-, diepte- en snelheidstransducers te maken voor het ultieme maritieme navigatiesysteem voor zeilers. Of u nu uw volgende wedstrijdtitel achtervolgt of gewoon naar de volgende baai vaart voor uw vakantie, B&G heeft een kaartplotter voor elke zeiler. Alle B&G kaartplotters zijn ontworpen door zeilers en zitten boordevol bekroonde zeilfuncties om ervoor te zorgen dat u over de gegevens beschikt die u nodig hebt, wanneer u deze nodig hebt.
B&G heeft verschillende series kaartplotters: de Vulcan, de Zeus³, de Zeus³S en de Zeus3SGlass helm.
functioverzicht plotters

B&G Vulcan

Vulcan

B&G Zeus3

Zeus3

B&G Zeus 3S

Zeus3S

B&G Zeus 3S Glass Helm

Zeus3S 16 MPU LF Chart Start Sailsteer Sidebar.jpg_39649 1

B&G Stuurautomaten

Triton²

Kies een Triton² Autopilot voor installaties (voor cruisen en/of clubwedstrijden) die uitstekende prestaties moeten leveren. Triton² Pilots zijn voorzien van de SailSteering functie, zoals varen op kompas en bij vaste windhoek, Smart Manoeuvre besturing, om met een druk op de knop overstag te gaan, en kaartplotterintegratie voor waypoint- en routenavigatie.

H5000

De baanbrekende B&G H5000 Pilot beschikt over speciale zeilalgoritmen en stuurmodi: Gust Response, Recovery en High Wind Response. Beproefd onder de ruigste omstandigheden en in de meest zware testomgevingen. Ideaal voor pleziervaarders en wedstrijdzeilers die handen tekort komen. 

triton2 afbeelding
H5000 afbeelding

B&G Instrumenten

Nemesis™

Dit intelligente display voor zeilers biedt een ongeëvenaard zicht vanaf alle hoeken en afstanden aan boord.  Met volledig instelbare gegevens, waaronder een keuze uit gebruiksvriendelijke multifunctionele sjablonen en automatische dashboards op basis van uw koers. Of u nu bezig bent met een race of een zeiltocht, u hebt altijd alle informatie onder handbereik. Met het NemesisTM display bepaalt u zelf hoe en wanneer u de gewenste gegevens ziet, ongeacht de omstandigheden, waardoor u over een intuïtieve koppeling tussen uw vertrouwde instrumentnetwerk en de echte wereld beschikt.

nemesis

Triton² zeilinstrumenten

Triton² geeft voor zeilers belangrijke instrumentgegevens, zoals snelheid, diepte, wind en koers, duidelijk weer en is voorzien van speciaal voor zeilers ontworpen SailSteer pagina. In combinatie met een Triton² bedieningspaneel kan het display kan ook dienen als een volledig stuurautomaatsysteem. Met zijn low-profile ontwerp, efficiënte LCD technologie en eenvoudige installatie is het Triton² display de perfecte keuze voor toerzeilboten of voor integratie in een volledig navigatiesysteem op toerboten en wedstrijdboten.

U kunt het Triton² display configureren op weergave van belangrijke instrumentgegevens of combineren met een Triton² bedieningspaneel tot een volledig functioneel stuurautomaatsysteem.

Triton2

H5000: Krachtige zeilinstrumenten en stuurautomaten

De H5000 instrumenten- en stuurautomaatsystemen van B&G combineren unieke zeilfuncties met bewezen wedstrijdtechnologie in een gebruiksvriendelijk pakket. De serie is ontworpen voor zeevaarders en zeiljachten en biedt krachtige systeemopties als aanvulling op uw zeilpassie en zorgen op het water voor een verbeterde prestatie

H5000

HV mastdisplays

Onze HVision displays zijn compatibel met Triton², H5000 en WTP3 systemen en zijn verkrijgbaar in vier maten, zodat ze geschikt zijn voor elke boot. Ze bieden uiterst heldere instrumentinformatie zonder condensatie. HV displays kunnen 14 configureerbare pagina’s opslaan; dus of u nu de ware windhoek, bootsnelheid, COG of iets anders wilt zien op het NMEA 2000 netwerk, u kunt de belangrijkste informatie gemakkelijk op de juiste plaats bekijken.

HV Mastdisplay

WTP3 – Wave Technology Processor

WTP3 vormt samen met het assortiment displays, sensoren en software van B&G het hart van het ultieme Grand Prix instrumentensysteem.

Het WTP3 systeem bestaat uit een krachtige CPU met meerdere processoren die via drie onafhankelijke CAN netwerken is gekoppeld aan gedistribueerde modules voor gegevensverwerving. De mogelijkheden voor het verzamelen en berekenen van gegevens zijn immens en ondersteunen de recente progressie in zowel geavanceerde racing- als in superjachtsystemen.

Wave Technology processor