Raymarine
Fusion
  • AxiomPro-SuperiorSonar
  • HD-radar-raymarine
  • Ray90Features
  • CAM220IP Camera Dome
  • Analogue-and-Digital

Nautische specialisten

Raymarine is gespecialiseerd in nautische elektronica en is daar trots op! Ze zijn er op gefocust om onze intuïtieve en robuuste apparatuur te combineren met de nieuwste, beproefde technologieën, zodat ze opgewassen is tegen de vaak harde omstandigheden op zee.

Raymarine beschikt over een eigen test laboratorium, waarin producten aan strenge tests worden onderworpen. Ze voeren tril- en schudtesten uit en ook extreme temperatuur- en waterdichtheidstesten, zodat we zeker zijn dat de apparatuur voldoet aan onze eisen en uw verwachtingen.

Daarnaast hebben zij een eigen testboot, de ‘Raymariner’ en een vast, toegewijd team van testvaarders over de hele wereld, die bij elkaar duizenden uren aan praktijkervaringen met ons delen. Hiermee zorgen we dat Raymarine producten voldoen aan hun hoge normen en daarmee ook u niet teleur zullen stellen. Mocht er onverhoopt toch een probleem zijn met de apparatuur, dan heeft Raymarine een uitstekende garantie-afhandeling en klantvriendelijke aftersales, goed bereikbaar en hulpvaardig. Ook hebben zij én wij diverse reparatiemogelijkheden voor uw Raymarine apparatuur.

Raymarine heeft alles in hun leveringsprogramma om uw boot van een prachtig, volledig navigatie-systeem te voorzien, van kaartplotter tot stuurautomaat, van windset tot dieptemeter, van radar tot GPS, van kabel tot connector. Wij kunnen dit leveren, inbouwen en certificeren.