Menu

ShipModul

Shipmodul logo

ShipModul is een handelsmerk van CustomWare, waaronder elektronische producten voor maritieme toepassingen op de markt worden gebracht die door CustomWare ontwikkeld zijn.

CustomWare ontwikkelt software, elektronica en embedded systemen. Het bedrijf is in 1992 opgericht door Meindert Sprang, met als doel het ontwikkelen van elektronica en embedded systemen op een zo breed mogelijk vlak. CustomWare nog steeds een kleine maar flexibele onderneming die kwaliteit en goede ondersteuning hoog in het vaandel heeft staan.

 

Raymarine

Raymarine logo

Raymarine Marine Electronics is een fabrikant van elektronica voor gebruik aan boord van jachten en de kleinere beroepsvaart.

 

Garmin op het water

Logo 

tekst 

 

Furuno

Furuno logo

Furuno is de Japanse producent van een complete reeks navigatie-communicatie apparatuur

voor gebruik aan boord van zowel jachten als alle denkbare professionele vaartuigen. Een Furuno radar, dieptemeter, GPS of stuurautomaat is van zeer hoge kwaliteit

Furuno

 

Simrad

Simrad logo

Elektronica voor zowel pleziervaart als beroepsvaart.

Zoals bijvoorbeeld de automatische piloot, navigatie en communicatie apparatuur. Simrad loopt voorop op gebied van de interactieve radar en kaartplotter systemen.


Simrad

 

Mastervolt

Mastervolt logo

Wie vaart - professioneel of voor zijn plezier - vertrouwt op de producten en systemen van Mastervolt.

Immers, voor uw elektriciteitssysteem aan boord vindt u nergens meer keus en meer mogelijkheden. Accu’s, acculaders, converters, informatiepanelen, digitale schakelsystemen, elektrische voortstuwing en volledig geïntegreerde systemen; het brede èn diepe Mastervolt assortiment biedt altijd een oplossing voor elk energievraagstuk aan boord. Van 12, 24, 48 Volt DC en 230 Volt 50 Hz tot en met het Amerikaanse 120/240 Volt 60 Hz.

Mastervolt.nl

 

Webasto

Webasto logo

Geniet van het aangename klimaat aan boord van uw boot of jacht

Boten en jachten zijn onze passie - net zoals die van u. Geniet van onvergetelijke momenten in een perfecte atmosfeer aan boord. Webasto is uw betrouwbare, onzichtbare metgezel tijdens uw avontuurlijke reizen. Voel u comfortabel; het maakt niet uit waar of wanneer.

 

Victron

Victron logo

Victron is onbetwist marktleider in topkwaliteitsproducten voor autonome energievoorziening. De productlijn omvat sinus omvormers, sinus lader/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelkasten, de slimme 'Battery Monitor', en meer.
Victron Energy heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie in technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. De producten van Victron worden wereldwijd beschouwd als de professionele keuze voor onafhankelijke electrische energievoorziening.

Victron

 

Icom

Icom logo

Icom maakt zowel portofoons als marifoons. Met name op marifoon gebied is Icom zeer bekend.