BenG 1
De plotters van B&G maken uw tijd op het water gemakkelijker, rustiger en veiliger. Profiteer van uiterst nauwkeurige GPS en de beste weergave van de digitale zeekaarten. Er is een mogelijkheid om een netwerk met radar-, AIS- en wind-, diepte- en snelheidstransducers te maken voor het ultieme maritieme navigatiesysteem voor zeilers. Of u nu uw volgende wedstrijdtitel achtervolgt of gewoon naar de volgende baai vaart voor uw vakantie, B&G heeft een kaartplotter voor elke zeiler. Alle B&G kaartplotters zijn ontworpen door zeilers en zitten boordevol bekroonde zeilfuncties om ervoor te zorgen dat u over de gegevens beschikt die u nodig hebt, wanneer u deze nodig hebt.
B&G heeft verschillende series kaartplotters: de Vulcan, de Zeus³ en de Zeus³Glass helm.
Vergelijking Vulcan Zeus
De Vulcan-serie biedt een veelzijdige, maar toch eenvoudig te gebruiken kaartplotter met multi-touch en pinch-to-zoom, met een 7 ", 9" of 12 " display. We hebben de nieuwste Vulcan-kaartplotter tot de helderste en helderste in zijn klasse gemaakt.
Zeus³ is een compleet kaartplotter navigatiesysteem voor bluewater cruisers en regatta racers. De ultraheldere, groothoek-SolarMax HD IPS-schermen combineren touchscreen-technologie voor alle weersomstandigheden met draaiknop en toetsenbordbediening.
Zeus³S Glass Helm is een supersnel, slim multifunctioneel navigatiesysteem met twee schermen voor grote cruiseschepen en krachtige zeilboten. De geïntegreerde zes-core processor van de iMX 8 betekent toonaangevende responstijden in categorieën voor ongelooflijk soepele overgangen en directe toegang tot de zeil- en systeeminformatie die u nodig hebt, ongeacht de omstandigheden.